Сироп глюкози, 600г
Патока (сироп глюкозний) – одержують із кукурудзяного крохмалю шляхом розщеплення полісахариду на цукри.
Патока (сироп глюкозний) має низьку в’язкість і кольоровість у порівнянні з крохмальною патокою і не містить у своєму складі штучних або синтетичних речовин, а також харчових добавок. При виробництві патоки не використовується генетично модифікована сировина.
Застосування: патока зменшує швидкість кристалізації сахаропаточних сиропів, а за введенні її у великих кількостях кристалізація не відбувається. Дану властивість патоки використовують при виробництві мастики, карамелі, ірису та інших некристалічних мас.
Патока може змінювати гігроскопічність кондитерських напівфабрикатів і виробів, що оберігає їх від швидкого висихання.
20 в наявності
- Відправка: 1-3 робочі дні після оплати





Підложка 12см
Набір «Майнкрафт»
Трафарет перо павліна, 9,5*26см
Мастика синя YERO, 200г
Глазур біла Master Martini, 100г
Пластикова вирубка корона №2, ширина 10см
Вирубка + трафарет «Паровозик»
Мастика помаранчева YERO, 200г
Глазур молочна Mir, 100г
Пластикова вирубка Набір тюльпан 6см, лист 12см
Фігурка «Сімя ведмедиків»
Мастика коричнева YERO, 200г
Підложка чорна, 25см
Свічки «Серця з коронами» срібні 3шт
Свічки «Серце із зірками» срібні, 3шт
Підложка 20*20см
Відгуки
Відгуків немає, поки що.